Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


CSILLEBÉRCI SZABADIDÕ ÉS IFJÚSÁGI KÖZPONT
Cím: 1121 Budapest, Konkoly Thege Miklós út 21.Email: info@csilleberciszabadido.hu
Web: http://www.csilleberciszabadido.huTelefon: (1)395-6537
Fax: (1)395-7327Gps: 47.49708557 , 18.96404266

Bemutatkozás

A Csillebérci Szabadidõ-, és Ifjúsági Központ a Budai hegységben a János hegytõl 2 km-re, a Normafától 10 percre 46 hektár erdõs területen fekszik. A városközponttól autóval és tömegközlekedési eszközzel is jól megközelíthetõ.
A terület kiválóan alkalmas több száz fõs szabadtéri rendezvények, táborok, több napos konferenciák megszervezésére. Szabadidõs és sportprogramok lebonyolításához a sportpályák, nyitott úszómedence valamint tûzrakó helyek, Paintball pálya, Gokart, Kalandpark állnak vendégeink rendelkezésére.
A szabadtéri területek mellett a sportcsarnokot és különbözõ befogadó képességû termeket tudunk biztosítani a szabadidõ kellemes eltöltésére.

Ifjúsági szálló:
Szobáink 2, illetve 3 ágyasak. A zuhanyzók és a toalettek emeletenként állnak rendelkezésre. Ugyanitt található 5 apartman, melyekben egyenként 2 db kétágyas szoba, fürdõszoba, teakonyha szolgálja kényelmüket.
Férõhelyek száma: 220 fõ
Nyitva egész évben.

Bungalók:
Egy épületben három darab 2 ágyas (pótágyazható) szoba található, valamint egy szoba franciaággyal és heverõvel (szintén pótágyazható). Minden szobához saját fürdõszoba tartozik. A négy szobához közös társalgó tartozik, színes televízióval.
Férõhelyek száma: 64 fõ (pótágyazva: 96 fõ)
Nyitva egész évben.

Nyári szállás:
Kõépületeink elsõsorban gyermek- és ifjúsági csoportok, osztályok elhelyezésére alkalmas. A szobák 10 ágyasak, a melegvizes zuhanyzó és a toalett különálló épületben található. Négy táborunk egyenként 200 fõ befogadóképességû. Fõszezonban, május 1.-tõl szeptember 30.-ig tart nyitva.

Kemping:
Zöld övezetben sátorhelyek és autós-kempinghez tudunk helyet biztosítani az Ifjúsági szálló épülete mellett. A zuhanyzók, toalettek és a kémiai WC valamint mosási és fõzési lehetõség az Ifjúsági szálló alagsorában található. Nyitva egész évben.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink