Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Credit&Benefit Gazdasági Szolgáltató Kft.
Cím: 1087 Budapest, Luther u. 4-6 II.em./9.Email: cbkft@chello.hu
Web: http://cbkft.huTelefon: (1) 210-2840 (1) 314-2110,70 949 2032 20 950 9712

Bevezető

A Credit & Benefit Gazdasági Szolgáltató Kft komplex számviteli szolgáltatással foglalkozik. A könyvelési és bérszámfejtési feladatok mellett adótanácsokkal látjuk el ügyfeleinket, s szükség szerint hatóság előtti képviseletet biztosítunk részükre. Vállaljuk gazdasági szervezetek, korlátolt felelősségű társaságok, betéti társaságok és az egyéni vállalkozások könyvelését. Megalakulásunk óta foglalkozunk a non-profit szektor speciális feladataival, ennek megfelelően számos alapítvány, egyesület, illetve az általuk fenntartott intézmény tartozik ügyfélkörünkbe. Stabil szakmai háttérrel Budapesten tevékenykedünk. Fontos számunkra, hogy munkánk igazolja a nevünk jelentését, miszerint hitelesek legyünk, s elnyerjük ügyfeleink bizalmát.

Fekti Ferenc ügyvezető

Bemutatkozás

Az egyik ügyfelünk naivan úgy fogalmazta meg a kettős könyvvitellel kapcsolatos elképzelését, hogy két könyvelést kell teljesíteni, egyiket az hatóságok elvárásainak megfelelően, másikat pedig úgy kell alakítani, ahogy az a valóságban a gazdálkodó elképzeléseit tartalmazza.
A naiv megfogalmazás azonban teljes egészében tükrözi a velünk szembeni elvárásokat:
Könyvviteli szolgáltatóként tegyünk eleget a mindenkori jogszabályi előírásoknak szabályszerű könyveléssel, bevallások , adatszolgáltatások teljesítésével, beszámolók összeállításával, ugyanakkor nyújtsunk számukra segítséget a sokkal fontosabb kérdés megoldásához, hogy a vállalkozás tevékenysége milyen adóterhekkel, pénzügyi kötelezettségekkel jár, milyen hasznot tudnak realizálni munkájuk, befektetésük révén.
E kettős elvárás reális igény ügyfeleink részéről. Célunk, hogy a komplex szolgáltatásunk révén az egységes számviteli rendszer kialakításával és szakmai segítségnyújtással – hűen társaságunk nevéhez – hitelesek legyünk, s elnyerjük ügyfeleink bizalmát.
Szakmai munkánkat 1991 óta végezzük ebben a formában, tapasztalt, képzett munkatársak segítségével. Ügyfélkörünkben jelentős részt képviselnek a gazdasági társaságok, és a non-profit szervezetek közül az alapítványok, egyesületek, valamint az általuk fenntartott oktatási intézmények, de nem zárkózunk el az egyéni vállalkozások feladatainak teljesítésétől sem.
Amennyiben megtisztelnek érdeklődésükkel, s felkeresnek bennünket, akkor nem néhány száraz paraméter alapján, hanem az elvégzendő feladatok és elvárások figyelembevételével alakítjuk ki a legkedvezőbb szolgáltatási ajánlatunkat.
Ha minderről személyesen is szeretne meggyőződni, akkor keressen meg

Keresőszavak

Credit&Benefit Gazdasági Szolgáltató Kft. Budapest, könyvelés Budapest, non-profit szervezetek könyvelése Budapest, bérszámfejtés Budapest, adótanácsadás Budapest, TB ügyintézés Budapest, számviteli szolgáltatás, cégek alapítása Budapest


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink