Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Valton-Sec Kft.
Cím: 1115 Budapest, Bartók Béla út 105-113.Email: iroda@valton.hu
Web: www.valton.huTelefon: (1)309-7144
Fax: (1)309-7145Gps: 47.4724037 , 19.0324170

Bemutatkozás

Cégünk, a Valton-Sec Kft. 1994-ben alakult, de elõd cégeinkkel (Showsec Bt., Valton Bt.) együtt már több mint 10 éve végzünk személy- és vagyonvédelmi szolgáltatást. Társaságunk alapítói azon kevesek közé tartoztak, akik 1991 elõtt "civilként", minden kötelem nélkül, a hivatalos rendvédelmi szervek mellett/helyett különbözõ rendezvények biztonsági szolgáltatását szervezték és irányították. Ez különbözteti meg cégünket a biztonsági piac más szereplõitõl, mi szakmai ismereteinket a 13 éves személyes tapasztalatból, a nyugat-európai biztonsági cégekkel való közös munkákból itthon és külföldön, biztonsági szakembereknek szóló továbbképzésekbõl szereztük.

Szolgáltatásaink a biztonság és vagyonvédelem területének igen széles skáláját ölelik fel, a terület- és objektumõrzéstõl a több tízezres rendezvények biztosításáig, mindenkor igazodva a megrendelõi igényekhez.

Fõ tevékenységi körünk a különbözõ kulturális események, a nyomtatott és az elektronikus média speciális biztonsági feladatainak ellátása, területükön található nagy értékû eszközök és anyagok védelme. Az elmúlt öt évben a megbízásaink között egyre nagyobb szerepet kapott különbözõ cégek promóciós jellegû, az esetek többségében ingyenes rendezvényei. E rendezvények fõ célja a cégek különbözõ termékeinek, szolgáltatásainak megismertetése minél nagyobb létszámú közönséggel. A konkrét termékbemutató mellett másik fontos cél a cég ismertségének növelése és egy pozitív kép kialakítása is. E kettõs cél eléréséhez nyújtunk segítséget megrendelõinknek a rendezvény biztonságos lebonyolításával. Ezek a rendezvények speciális elvárásokat támasztanak a biztonsági szolgálattal szemben, miszerint mindvégig a háttérben maradva kell gondoskodnia feladatáról úgy, hogy az esetleges és egyben elkerülhetetlen rendzavarásokat gyorsan felismerje és gondoskodjon a minél kisebb zavart okozó határozott elhárításáról.

Ezen feladatok mellett bármilyen profilunkba vágó egyéb feladatot szívesen végzünk a megrendelõvel szoros együttmûködésben, így a lehetõségek felkutatásától kezdõdõen helyszínek kiválasztásával, esetleges különleges kívánságok megvalósításával kapcsolatos tanácsadással, ajánlással, VIP személyek szállításával, állunk megrendelõink szíves rendelkezésére.

Munkánkat az 1998. május 27-én hatályba lépett 1998. évi IV. törvény elõírásai szerint végezzük. Az ebben elõírtaknak megfelelõ felelõsségbiztosítással rendelkezünk. Természetesen mindezek mellett szolgáltatásunk magas szintû végzéséért erkölcsi és anyagi garanciát vállalunk. Ennek garanciája a munkatársaink alkalmazását megelõzõ komplex alkalmassági vizsgálat és a folyamatos továbbképzés.

Cégünk eddigi többéves sikeres tevékenysége során szerzett tapasztalata és elégedett partnereink referenciái szolgálnak biztosítékul az új megbízások maximális teljesítésére.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink