Felhasználói név Jelszó
Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


ECR-TRADE Kft.
Cím: 1133 Budapest, Dráva u. 5/a.Email: ecrtrade@chello.hu
Web: www.ecr-penztargep.huTelefon: (06-1)350-4006
Gps: 47.5260120 , 19.0597344

Bemutatkozás

Az ECR-Trade Kft. 1996-ban alakult APEH-engedélyes pénztárgépek kis– és nagykereskedelmi forgalmazására és szervizelésére. A megalakulás alapvetõ indoka volt, hogy a cég menedzsmentje és munkatársai 1992 óta azonos területen dolgoztak, és komoly referenciával rendelkeztek. Cégünk fennállása óta jelentõs tapasztalatokkal rendelkezik a magyarországi pénztárgép piacot illetõen. A korábban engedélyezetett pénztárgép típusok, és a folyamatosan változó APEH elõírások figyelemmel kísérése, a kereskedelmi hálózat mûködtetése, a mindig aktuális és naprakész csapatmunka indokolja az ECR-Trade Kft. biztos piaci pozícióját.
Kínálatunkban minden vállalkozás megtalálja a számára megfelelõ pénztárgépet. Nem jelent gondot az Euró átállás, a legújabb elõírásoknak megfelelõ forint kerekítés, a számítógépes kapcsolat. Országos, szerzõdéses szerviz-viszonteladói hálózattal rendelkezünk, mely rövid határidõvel vállalja a készülékek üzembe helyezését, garanciaidõn belüli és azon túli javítását, karbantartását. Válasszon kasszafiókot a megfelelõ méretben, vonalkód olvasót a gyors értékesítéshez, számítógépes szoftvert a pontos nyilvántartáshoz, árszorzós mérleget csak a kényelme miatt. Majd kapcsolja össze mindezen eszközöket! Igen, lehetséges. Keressen minket! Egyéb kiegészítõink: blokknyomtatók a számlázáshoz, külsõ gyorshívó billentyûzetek az „1” gombos eladáshoz, külsõ akkumulátorok a kitelepüléshez, hordozó táskák, billentyûzet védõfóliák, és nem utolsó sorban kiváló minõségû kellékanyagok, papírszalagok, festékkazetták, a hosszú távú, megbízható üzemeléshez.
Várjuk bemutatótermünkben, hogy mindezt megmutathassuk Önnek, a XIII. kerület, Dráva u. 5. szám alatt, ahol mûködés közben összehasonlíthatja, majd kiválasztást követõen azonnal megvásárolhatja az Önnek legmegfelelõbb készüléket, kiegészítõt.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink